این غذاها را مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید

به گزارش مجله سرگرمی، فارس/ علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی درباره بایدها و نبایدهای غذایی در طب ایرانی به ویژه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: غذاهای فرآوری شده و مانده که به آن غذاهای آماده و فست فود می گوییم غذاهایی غلیظ هستند که در بدن ایجاد سودا می نمایند و جزو التهابات سرد و غلظت آورنده بوده و موجب سرطان می شوند.

این غذاها را مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید

وی با اشاره به ضرورت استفاده از غذاهای تازه و طبیعی برای حفظ سلامت بدن، گفت: غذاهای ساده، سبزیجات و میوه جات تازه و بعضی ادویه جات و گیاهانی مثل سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون،کلم به مقدار کم، چغندر، هویج، مرکبات و فلفل که بر سرطان تاثیر خوبی دارند، باید مصرف شوند.

این متخصص طب ایرانی اضافه نمود: البته ادویه جات مثل فلفل و زردچوبه تا وقتی در غذا استفاده می گردد هیچ منعی برای مزاج های مختلف ندارند.

یارقلی متذکر شد:خوردن غذاهای غلیظ مانند آش رشته برای افرادی که معده سرد و ضعیفی دارند مناسب نیست اما برای افرادی که فعالیت زیادی دارند و ورزشکار هستند مناسب است.

وی در مورد اثرات خواب بر پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: خواب شب یعنی اینکه حدود ساعت 10 یا 11 شب بخوابیم. در فصول سرد سال خوابیدن در طول روز اصلا خوب نیست و اگر کسی عادت دارد می تواند یک ساعت قبل از اذان ظهر بخوابد اما خواب در غروب بدترین نوع خواب است.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: خوردن چای کم رنگ ایرادی ندارد و قهوه یک یا دوبار در هفته نیز بلامانع است.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان

منبع: همگردی
انتشار: 6 مهر 1400 بروزرسانی: 6 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 114806

به "این غذاها را مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این غذاها را مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید