زرین آباد دهلران دارالسادات استان ایلام و دیار اماکن زیارتی و سیاحتی

به گزارش مجله سرگرمی، بخش زرین آباد شهرستان دهلران با وجود اماکن زیارتی و سیاحتی از جمله مناطق استان ایلام است که ظرفیت های خوبی برای گردشگری دارد.

زرین آباد دهلران دارالسادات استان ایلام و دیار اماکن زیارتی و سیاحتی

به گزارش خبرنگاران از دهلران, جغرافیای شهرستان دهلران به گونه ای است که می توان ادعا کرد این منطقه از جمله مناطق چهار فصل استان ایلام است.

اگرچه دهلران با گرمای بالای 50 درجه و باد سوزانش بیشتر شناخته تر است اما نباید از مناطق خوش آب و هوایی همچون بخش های زرین آباد و میمه به راحتی عبور کرد.

در این گزارش سعی می گردد تا بخش زرین آباد که کمتر به آن پرداخته شده بیشتر مورد واکاوی قرار گیرد تا هم از ظرفیت های آن شناخت بیشتری کسب کرد و هم با بیان مسائل و تنگناهای این منطقه مسئولان را به توجه بیشتر معطوف کرد.

سرزمین باستانی زرین آباد با داشتن بناهای تاریخی و باشکوه مانند قلعه شیاخ، روستای بردی، قلعه انجیر, درختان مورد و دهها جای تاریخی از پیشینه تاریخی 1500 ساله حکایت دارد.

زرین آباد از روزگاران باستان مسکونی بوده, با توجه به آنالیز های و بازدیدهای کارشناسی از آثار تاریخی و باستانی سابقه سکونت در این سرزمین فرهنگی به هزاره های سوم و چهارم قبل از میلاد می رسد.

محوطه ها، قبرستان ها، قلاع، اماکن تاریخی همه و همه حکایت از پیشینه ای کهن در سرزمین زرین آباد دارد.

قلاع تاریخی شیاخ، انجیر، دنه و محوطه ها و شهرهای تاریخی جرسه گلال، شاه خسرو، سامرا و قبرستان های دم گر پرچینه، جر سه گلال، چهل تاقه وپل تاریخی هفتکده و دهها اثر تاریخی شاخص, زرین آباد را جزء سرزمین های مهم در دوران باستان معرفی می نماید.

راه مواصلاتی مناسب از جمله نیازهای ضروری بخش زرین آباد است

از جمله مسائلی که این بخش را از دستیابی به فرصت های بهتر برای توسعه محروم نموده است نداشتن راه مواصلاتی مناسب است که مردم این بخش را سالهاست چشم انتظار اقدامی برای حل این مشکل نگه داشته است.

راه دسترسی به این بخش یکی از پر پیچ و خم ترین راه هایی است که با عبور از ارتفاعات زیادی به مقصد می رسد, اگر چه بیش از 10 سال است پروژه جاده چم سرخ - حاضرمیل برای خروج این بخش از مشکل راه در جریان است اما فرایند کند عملیات اجرایی دورنمای خوبی را برای مردم این دیار ترسیم نمی نماید.

متاسفانه مشکل راه در طول سالیان اخیر مهاجرت های ناخواسته ای را به مردم بخش زرین آباد تحمیل نموده است که ضروری است مسئولان برای این موضوع و سایر مسائل این بخش اهتمام ویژه داشته باشند.

زرین آباد دارالسادات استان ایلام

اماکن زیارتی و سیاحتی این بخش که برای گردشگران کمتر معرفی شده اند و چنانچه به درستی در رسانه ها انعکاس یابند می توانند یکی از نقاطی باشند که آمار بالایی از گردشگران سایر استان ها را به خود جذب کند.

اگر بخش زرین آباد را به دارالسادات استان ایلام خطاب کنیم سخنی به گزافه نگفته ایم زیرا با وجود اماکن مقدس امامزادگان زیادی که در این خطه وجود دارد این لقب برازنده این دیار است.

امامزاده سیدابراهیم(ع) که از فرزندان امام محمدباقر(ع) است از جمله مکان های زیارتی این بخش است که ارادتمندان زیادی را از همه جای کشور به این منطقه گسیل می نماید.

وجود امامزادگان دیگری همچون امامزاده سیدناصرالدین(ع), سیدفخرالدین(ع), سید حسنی(ع) در بخش زرین آباد قداست این نقطه از شهرستان دهلران را دوچندان نموده است.

زرین آباد دیار اماکن تاریخی و گردشگری

بخش زرین آباد دارای مکان های تاریخی همچون قلعه شیاخ است, این قلعه به جای مانده از دوران ساسانی است و اگرچه به مرور زمان بخش های زیادی از آن تخریب شده اما همچنان می توان شکوه و ابهت آن را به نظاره نشست.

وجود آبشارهای زیبای چندگانه روستای خربزان و آبشار آبتاف که در راستا میمه و در نزدیکی روستای زرآب واقع شده است از جمله آبشارهای زیبای استان ایلام است.

بخش زرین آباد نیازمند توجه دولتمردان است تا هم محرومیت هایش کاهش یابد و هم به عنوان یک منطقه زیبا و سیاحتی به عنوان یکی از شهرهای هدف گردشگری تبدیل گردد.

متن عربی این گزارش را می توانید از اینجا بخوانید.

گزارش از روح اله کرمی

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: تسنیم
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 70815

به "زرین آباد دهلران دارالسادات استان ایلام و دیار اماکن زیارتی و سیاحتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زرین آباد دهلران دارالسادات استان ایلام و دیار اماکن زیارتی و سیاحتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید