طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه

به گزارش مجله سرگرمی، فلافل یکی از غذاهای محبوب و ارزشمند در فرهنگ غذایی کشورهای خاورمیانه و دیگر نقاط جهان است. این ماده غذایی علاوه بر طعم لذیذ، ارزش غذایی بالایی نیز دارد. در این متن به بررسی خواص مواد اولیه این دستور پخت و چگونگی تهیه آن در خانه پرداخته خواهد شد.

طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه

برای مطالعه بیشتر با powersetshop.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

جذابیت فلافل جدا از طعم اش به خاطر مخلفات کنارش است؛ فلافلی های در سطح شهر هم که عموما به شکل سلف سرویس است، با انواع سالادها و ترشی هایی که جلوی مغازه شان چیده اند، محیط خوش رنگ لعابی را ایجاد کرده اند که نمی شود از آن گذشت. یک غذای ارزان با ارزش غذایی بالا. تنوع زیاد موادی که داخل این ماده غذایی است اما باعث می شود خیلی ها به فلافلی ها اعتماد نکنند و از خوردن آن منصرف شوند. در حالی که فلافل را می شود به راحتی در خانه تهیه کرد و از محتویات آن هم مطمئن بود.

مواد لازم تهیه فلافل:

  • نخود خام: یک فنجان
  • پیاز: یک عدد میانه
  • جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • سیر تازه: 5 حبه
  • فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
  • فلفل سفید: 4/1 قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. نخودها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخودها را عوض و تازه کنید. نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت تر از ذرات شکر باشند.

2. در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید اندازه آرد برنج به قدری باشد که وقتی می خواهید توپ های فلافل را درست کنید به دست تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

3. در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. توپ ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند. فلافل ها باید در روغن غوطه ور باشند. بعد از سرخ شدن آن ها را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

10 نکته تکمیلی در مورد خواص مواد اولیه:

  1. نخود: منبع غنی پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن و فولات است.
  2. پیاز: حاوی ترکیبات سولفوری و فلاونوئیدهایی که خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارند.
  3. جعفری: سرشار از ویتامین A، C و K است و خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد.
  4. سیر: دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بوده و سلامت قلب را بهبود می بخشد.
  5. فلفل قرمز: غنی از ویتامین C و کپسایسین است که خواص ضدالتهابی و سوزاننده دارد.
  6. فلفل سیاه و سفید: حاوی پیپرین هستند که خواص ضدالتهابی و ضد سرطانی دارند.
  7. آرد نخودچی: سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین های گروه B است.
  8. بکینگ پودر: به عنوان عامل خمیرکننده و افزایش حجم مواد غذایی کاربرد دارد.
  9. روغن: انتخاب روغن مناسب مانند روغن زیتون یا کانولا می تواند به سلامت غذا کمک کند.
  10. ادویه ها: علاوه بر طعم دهی، خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی نیز دارند.

سخن پایانی

فلافل یک غذای سالم و مغذی است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و از مواد اولیه سالم و با کیفیت در آن استفاده نمود. با آگاهی از خواص این مواد، تهیه فلافل در خانه می تواند انتخاب سالم و ارزشمندی برای خانواده ها باشد.

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 156646

به "طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فلافل؛ غذای ارزان و متفاوت در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید