چرا نباید جلوی اشکتان را بگیرید؟

به گزارش مجله سرگرمی، خبرنگاران - ترجمه از هدی بانکی: گریه کردن به ما یاری می نماید احساس بهتری پیدا کنیم. با وجود اینکه مسائل سر جای شان هستند، اما باز هم گریه کردن، یکی از بهترین راه ها برای التیام قلب مان است. هر وقت احساس می کنید احتیاج دارید گریه کنید، جلوی اشک های تان را نگیرید.

چرا نباید جلوی اشکتان را بگیرید؟

نگه داشتن اشک ها یا جلوی گریه را دریافت وقتی که حال تان خوب نیست راهی است برای فرار از احساسی که دارید. اشک ریختن یاری تان می کند از هیجانات منفی رها شوید و آن ها را درون تان تلنبار نکنید تا بعدا دچار استرس و افسردگی و درد و اضطراب و فرسودگی شوید. در این مطلب برای شما می گوییم فایده اشک ریختن چیست.

یکی از مهم ترین عملکرد های اشک، محافظت از چشم ها در برابر اجسام خارجی و آسیب است. از سویی دیگر، اشک معمولا علامت جسارت بروز هیجان و احساس، قدرت و واقعی بودن احساس است. گریه کردن برای سلامتی و تسکین استرس ضروری است. از قلم نیاندازید گریه کردن با وجود تمام فوایدی که دارد همواره هم قرار نیست اندوه تان را تسکین بدهد، اما باز هم می توانید گریه کنید!

چند نوع اشک داریم؟

اشک، چشم ها را مرطوب می کند تا آلودگی ها را از آن پاک نماید. در ضمن از هورمون های استرس می کاهد و حاوی آنتی بادی هایی است که با باکتری های بیماری زا مبارزه می نمایند. اشک های ما سه نوع هستند:

اشک های واکنشی

اشک های واکنشی زمانی جاری می شوند که سلامت چشم در موقعیت خطر قرار بگیرد. این اشک حاوی آنتی بادی هایی است که فرصت پاکسازی چشم از ذرات مضر را فراهم می نمایند. این محرک ها می توانند دود یا گرد و خاک باشند.

اشک های پایه (پیوسته)

این نوع اشک به طور مرتب فراوری می گردد تا چشم را مرطوب نگه دارد. اشک پایه حاوی ماده شیمیایی به نام لیزوزیم است که به عنوان آنتی باکتریال عمل نموده و از چشم در برابر عفونت محافظت می کند.

اشک های احساسی

اشک های احساسی وقتی از چشم ها جاری می شوند که تحت تاثیر احساسات شدید مانند شادی یا اندوه قرار می گیریم. این اشک به نفع سلامت هیجانی ماست، زیرا باعث می گردد هیجانات خود را سرکوب نکنیم و بعدا دچار علائم افسردگی نشویم.

از رها کردن اشک های تان چه سودی می برید؟

یاری تان می کند با دیگران ارتباط برقرار کنید

همه ما گاهی از بروز احساسات خود در برابر دیگران می ترسیم، مخصوصا اگر به شکل گریه باشد. اما باید بدانید که گریه کردن بهترین راه برقراری ارتباط با دیگران است. اگر احتیاج دارید گریه کنید و احساس می کنید با طرف مقابل تان رودواسی ندارید پس تردید نکنید. مطمئن باشید دوستان شما اشک های بی ریای شما و صداقت تان را تحسین خواهند کرد.

از تنش رهای تان می کند

اگر عادت کنید مدام احساسات خود را پنهان کنید آسیب خواهید دید. گریه کردن به نوعی زمین گذاشتن بار سنگینی است که روی شانه های تان تحمل می کنید. هر چند گریه کردن مسئله ای را حل نمی کند، اما نگاه تان را تغییر می دهد و شاید از این طریق یاری تان کند راهکار مناسبی برای شرایط سختی که در آن قرار گرفته اید پیدا کنید. یادتان نرود که هر مسئله ای یک راهکاری دارد و شما باید احساساتی که شما را احاطه نموده اند رها کنید تا بتوانید روی مسئله ای تمرکز کنید.

یاری تان می کند استرس تان را کم کنید

هیجانات ما همواره هم منطقی نیستند. رها کردن احساسی که تمایل دارد درون تان پنهان گردد گاهی یاری تان می کند دلیل همین اشک ها را پیدا کنید. لحظه ای که نسبت به مسئله ای مطلع می شوید، با پرداختن به آن از استرس پنهان آن نیز رها می شوید.

خوش اخلاق تر می شوید

بدون تردید گریه کردن یک راه بسیار خوب برای بهبود خلق و خوی شما در شرایط سخت است. در بیشتر مواقع افراد بعد از گریه کردن روحیه تلطیف شده تر و خلق بهتری پیدا می نمایند.

دیدتان را تغییر می دهد

این احتمال وجود دارد که وقتی گریه می کنید نسبت به ضعف های خود مطلع تر شوید. پس بهتر می توانید با مسائل خود روبرو شوید و با نگاهی متفاوت و مناسب تر شرایط را ارزیابی کنید.

به نفع سلامت فیزیکی تان است

گریه کردن فقط برای تخلیه هیجانات نیست، بلکه مکانیسمی است که اضطراب و افسردگی را از جنبه فیزیولوژی نیز کاهش می دهد. گریه کردن سبب ترشح هورمون هایی می شوید که سطح منگنز بدن را پایین می آورد. این ماده معدنی اگر در سطح بالایی در بدن جریان داشته باشد موجب خستگی، تحریک پذیری و افسردگی خواهد شد.

تعادل هیجانی تان را برمی گرداند

گریه کردن واکنشی نیست که فقط نسبت به اندوه یا ناراحتی بروز کند، بلکه می تواند نتیجه احساس شادی و ترس و استرس نیز باشد. در تمامی این موارد، گریه کردن یاری می کند تعادل هیجانی دوباره برقرار گردد.

اجازه می دهد رشد کنید

اگر بتوانید با خودتان روراست باشید (احساس خود را سرکوب نکنید) و با محدودیت ها و کمبود های خود روبرو شوید می توانید به جلو حرکت کنید و انسان بهتری بشوید. یادتان باشد که گریه کردن شرایط رشد فردی تان را فراهم می کند. اگر به خودتان اجازه ندهید اشک های تان را جاری کنید، بار سنگینی از تنش و احساس منفی با خود حمل خواهید کرد که باقی زندگی تان را رها نمی کند.

باور قدیمی را رها کنید، گریه کردن نشانه ضعف نیست و زن و مرد هم ندارد. فقط آن هایی که شجاع و جسور هستند می توانند هیجانات خود را آزادانه بروز دهند.

منبع: steptohealth

banima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: برترین ها
انتشار: 21 بهمن 1400 بروزرسانی: 21 بهمن 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 27270

به "چرا نباید جلوی اشکتان را بگیرید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نباید جلوی اشکتان را بگیرید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید