چگونه مینی چیزبرگر شکم پر درست کنیم؟

به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب دستورالعمل تهیه مینی چیزبرگر را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

چگونه مینی چیزبرگر شکم پر درست کنیم؟

به گزارش، مینی چیزبرگر یک مینی ساندویچ است که احتیاجمند یک گاز کوچک برای رونمایی است. این نان به جای آنکه برگر و پنیر را در میان دو برش جای دهد آن ها را در شکم خود فرو داده تا زحمت خوردن و دریافت آن ها را برایتان به حداقل برساند. شما می توانید همه اجزای چیزبرگر را همان طور که همواره مصرف می کنید، داخل شکم نان فرو کنید.

چیزبرگر یکی از ساندویچ های مورد علاقه اکثر افراد بخصوص جوانترهاست که هم دلشان می خواهد یک ساندویچ پنیری داشته باشند هم یک برگر عالی میل نمایند. من زمانی را بخاطر می آورم که هر وقت به فست فودی میرفتم تنها ساندویچی که سفارش میدادم چیزبرگر بود که بعد ها جایش را به کباب ترکی داد.

شاید یکی از دلایل استفاده از برگر، ترس زیاد من از سوسیس ها باشد که شما اصلا حس خوردن گوشت در خصوص آن ها ندارید، اما با خوردن ساندویچ برگر حس می کنید با یک ساندویچ واقعی روبرو هستید. البته شاید یکی از دلایل آن هم گرد بودن این ساندویچ باشد که بر خلاف ساندویچ های کشیده، چالش بیشتری را برای میل نمودن، می طلبد و برای وقت هایی که تنها باشید و نخواهید خیلی شیک و مرتب غذا بخورید، این ساندویچ را امتحان می کنید.

به هر حال این مینی ساندویچ چیزبرگر برای مهمانی های کوچک عصرانه و یا وقت هایی که عجله داریم خیلی خوب است بخصوص که احتیاجی به ریخت و پاش و نگرانی از بابت ریختن مواد از داخل ساندویچ نداریم. در واقع شما یک نان دارید که به شما می گوید بله همه چیز آنجاست پس نگران چیزی نباش!

برای خوردن این نان کافی ست خیلی راحت آن را در سس فرو کنید و گاز بزنید. شما تنها با یک کوچولوی مهربان و خوش قلب طرف هستید که هر آنچه می خواهید یکجا به شما می دهد بدون آن که بخواهید کلاس غذا خوردنتان را پایین بیاورید. اگر در درست کردن نان شکم پُر پیروز بودید پس این یکی را هم امتحان کنید، چون این یکی همانند قبلی نرم، پف و دوست داشتنی است.

سیب زمینی: 450 گرم، پوست گرفته و برش زده به قطعات 2 سانتی

کره: 2 قاشق غذاخوری (28 گرم)

آرد نان یا آرد کم سبوس: 2 و 1/4 پیمانه

شکر سفید: 1 قاشق غذاخوری (12 گرم)

مخمر فوری: 2 قاشق چایخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 1 عدد بزرگ

تخم مرغ هم زده: 1 عدد + 1 قاشق غذاخوری خامه غلیظ برای برس کشیدن روی نان

دانه کنجد: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

برگر: 6 عدد (نیمه جامد برای برش راحت)

چیزبرگر یا پنیر ورقه ای ساندویچ: 7 برش

خیارشور: 27 برش

سس کچاپ، خرد و سس دلخواه: به مقدار لازم برای موقع سرو

مینی چیزبرگر شکم پر؛ ساندویچی جمع و جور و بدون دردسر

1. سیب زمینی ها را در یک ماهیتابه گود بریزید و روی آن ها مقداری آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. آب را روی حرارت بالا به جوش برسانید، حرارت را به متوسط کاهش دهید و بگذارید سیب زمینی ها پخته و نرم شوند یعنی حدود 8 تا 10 دقیقه. برای اطمینان از پخته شدن آنها، چنگالی را داخل سیب زمینی فرو کنید در صورت رد شدن چنگال از کل آن یعنی سیب زمینی پخته است.

2. 5 قاشق غذاخوری آب سیب زمینی را داخل کاسه ای کوچک بریزید تا خنک گردد. سیب زمینی های پخته را از آبکش رد کنید و چند قاشق دیگر از آب آن را در کاسه کوچک دیگری نگه دارید، چون ممکن است به آب بیشتری احتیاج داشته باشید.

3. سیب زمینی ها را داخل همان ماهیتابه بریزید و روی شعله پایین بگذارید تا گرم شوند، گاهی آن را بهم بزنید. این کار را تا زمانی که کل رطوبت سطح آن بخار گردد و سیب زمینی ها خشک شوند، انجام دهید یعنی حدود 1 دقیقه.

4. سیب زمینی ها را از روی گاز برداشته و با چنگال یا آسیاب غذایی کاملا له کنید. مقداری سیب زمینی را داخل پیمانه کامل ریخته و کمی فشار دهید تا 1 پیمانه گردد. حالا آن را داخل کاسه ای متوسط بریزید. کره را به آن افزوده و بهم بزنید تا زمانی که کره ذوب گردد. باقی مانده سیب زمینی را برای استفاده های دیگر نگه دارید.

5. در یک کاسه میکسر (یا کاسه بزرگ در صورت استفاده از دست)، آرد، شکر، مخمر و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.

6. سیب زمینی و کره گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست بهم بزنید تا زمانی که خوب ترکیب شوند. اگر مقداری گلوله در آن باشد، مسئله ای نیست.

7. تخم مرغ و 5 قاشق آب سیب زمینی را اضافه کنید، با قطعه خمیر زن میکسر (یا با قاشق چوبی) روی سرعت پایین هم بزنید تا خمیر نرم و کمی چسبنده تشکیل گردد در حدود 8 تا 10 دقیقه. این خمیر خیلی خشک به نظر می آید و ظاهراً به سختی ورز داده خواهد شد، اما در طی فرایند هم زدن و ورز دادن، نرم و کمی چسبنده خواهد شد. وقتی که ورز دادن تمام شد، خمیر باید به ته ظرف بچسبد، اما از لبه ها جدا شده و کمی چسبناک باشد. این نکته را برای همواره بخاطر بسپارید، چون در خصوص اکثر نان ها به همین صورت است که ملاک شما فقط جدا شدن از لبه های ظرف باشد نه ته آن. اگر خمیر خیلی سفت به نظر می آید، کمی آب سیب زمینی اضافی که کنار گذاشتید، به آن اضافه کنید تا نرم گردد.

8. خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در ظرفی چرب شده قرار دهید، آن را داخل ظرف بچرخانید تا خوب روغنی گردد. روی آن را با پلاستیک سلفون بپوشانید و در مکانی گرم به مدت تقریبا 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا گرم گردد.

9. در این حین به سراغ مواد داخل نان بروید و آن ها را آماده کنید. توضیحات مواد داخل نان پس از نان آمده است.

10. خمیر را روی سطح کار بگذارید اگر خمیرتان خیلی چسبناک است توجه کنید که به میزان خیلی کمی آرد بپاشید تا برداشتن آن راحت باشد. این مساله خیلی در نتیجه کار موثر است. خمیر را به شکل مربعی با قطر 8 اینچ یا 20 سانتی متر درآورید که در تمامی قسمت ها، ضخامت یکسانی داشته باشد. با استفاده از چاقو آن را به 9 مربع مساوی تقسیم کنید یعنی مربع های 3×3. تا اینجا فکر کنم دقیقاً شبیه به نان برگر سیب زمینی بود که قبلا به شما یاد دادم. حالا تکه ها را از هم جدا کنید و روی آن ها را با پلاستیک با کمی فاصله از بالای آن ها، بپوشانید. هر بار یکی از آن ها را بردارید، آن را به 3 تکه تقسیم کنید، به طوری که در سرانجام 24 تکه خمیر داشته باشید. همه تکه های خمیر را زیر پلاستیک بگذارید تا از خشک شدن آن ها جلوگیری گردد.

11. هر بار یک تکه خمیر را بردارید و بقیه را بگذارید زیر پلاستیک بمانند. تکه خمیر برداشته را گرد نموده و فرم دهید. (برای گرد کردن، یک تکه خمیر را روی سطح کار بدون آرد بگذارید، دست تان را همانند یک فنجان نموده، بدون سفت دریافت و یا فشار زیاد به نرمی نان را با کف دست گرد شده و با حرکات دایره وار، چرخانده و گرد کنید. اگر خمیر خیلی چسبناک است، فقط کمی انگشتانتان را آردی کنید).

12. روی این خمیر های گرد شده را با پلاستیک پوشانده و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

13. یک سینی کلوچه با ابعاد 17×13 اینچ را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، به آرامی هر تکه خمیر را باز نموده و تبدیل یه یک صفحه گرد کنید. داخل آن یک تکه خیارشور در وسط و در ادامه مینی برگر سرخ شده و خنک شده را اضافه نموده و سپس بالای آن هم یک تکه پنیر ورقه ای برش زده.

14. همه خمیر ها را به همین شکل پر کنید، لبه های خمیر را به سمت بالای مواد جمع کنید، کمی فشار دهید تا بسته و درزگیری گردد. خمیر را برعکس کنید و آن را در سینی فر کاغذ گرفته بگذارید، این کار را با همه خمیر های دیگر انجام دهید.

15. روی سینی را با پلاستیک بپوشانید طوری که کمی با خمیر ها فاصله داشته باشد. بگذارید خمیر ها مدتی استراحت نموده تا دو برابر شوند و از یک سمت به همدیگر بچسبند. این کار حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می برد. در حین گرد کردن خمیرها، شبکه را در طبقه وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.

16. روی خمیر ها را به آرامی با تخم مرغ زده شده و خامه غلیظ، برس بزنید و در صورت دلخواه مقداری دانه کنجد روی آن ها بپاشید.

17. خمیر ها را حدود 10 تا 13 دقیقه داخل فر بپزید تا زمانی که روی آن ها قهوه ای طلایی پر رنگ گردد. نیمه کار سینی فر را بچرخانید تا مطمئن شوید که همه نان ها سطحشان کاملا برشته و قهوه ای می گردد. موقع درآوردن از فر به نظر می رسد که روی آن ها خیلی سفت است، اما بعد از چند دقیقه نرم می شوند.

18. سینی فر را به مدت 5 دقیقه روی توری شیرینی پزی بگذارید تا در این حین نان ها گرم بمانند و نرم تر شوند. سپس رول ها را از داخل سنی درآورده و روی توری بگذارید تا از خیس و چسبناک شدن کف آن ها جلوگیری کنید. کمی که روی آن ها خنک شد، نان ها را برگردانید.

19. مینی برگر های آماده را با سس مورد علاقه تان سرو کنید.

1. با استفاده از قالب بیسکویت یا کلوچه گرد، (با قطر 4 و 1/2 سانتی)، هر کدام از برگر ها را به 4 تکه گرد برش بزنید. به آرامی بقیه اضافات برگر را برداشته و به هم بچسبانید و دایره های دیگری درست کنید. شما باید در سرانجام 27 مینی برگر داشته باشید.

2. مینی برگر ها را داخل یک ماهیتابه نچسب به میزان مورد علاقه تان برشته کنید. حتما آن ها را طوری برشته کنید که آماده خوردن باشند، چون آن ها در نان به پخت خود ادامه نخواهند داد. قبل از اینکه آن ها را داخل شکم خمیر ها قرار دهید، بگذارید خنک شوند تا به خمیر نچسبند.

بهتر است از آرد چند منظوره یا همه کاره بهره ببرید. آرد همه کاره همان آردی هست که به صورت بسته بندی شده در فروشگاه ها موجود است و اغلب برای درست کردن کیک و نان های خانگی استفاده می کنیم. این نان نسبت به آرد نان که در نانوایی هاست سبوس کمتر و گلوتن بیشتری دارد. یادتان باشد که این آرد، آرد سفید نیست. آرد سفید آردی ست که بسیار سفید و لطیف است و بافت بسیار ریزی دارد. اغلب پودر های کیک آماده از این نوع آرد استفاده می نمایند.

برای مخمر حواستان باشد که حتما مخمر شما سالم و آماده کار باشد. می توانید بخش کمی از مخمر را با کمی آب گرم و شکر امتحان کنید. بگذارید کمی بماند تا پف کند. معمولا مخمر های فوری در صورت خرید پک، خیلی بیش از استفاده معمول شما هستند؛ بنابراین مقدار کمی به اندازه احتیاج چند روز آینده تان بردارید و الباقی را داخل فریزر بگذارید.

برای درست کردن یک محیط گرم برای ور آمدن نان، فر را روی 93 درجه سلسیوس (دمای حداقل فر) روشن کنید. به مدت 10 دقیقه روشن بگذارید سپس خاموش کنید. حالا محیطی گرم برای ور آمدن خمیر دارید. البته این کار بیشتر برای زمستان ها توصیه می گردد که فضای خانه و آشپزخانه سرد است. اگر فر خیلی داغ شد آن را کمی باز بگذارید.

این خمیر را می توان با دست هم درست کرد، اما مقداری زور بازوی شما برای ورز دادن می خواهد. اما در نهایت پاداش شما نان های شکم پر خوشمزه خواهد بود.

منبع: برترینها

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 29553

به "چگونه مینی چیزبرگر شکم پر درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه مینی چیزبرگر شکم پر درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید